ADVOKATHJÆLP TIL HÅNDVÆRK

SPAR DIN TID, PENGE OG RESSOURCER MED DEN RETTE ADVOKAT

Med en advokat ved din side er det hurtigt og nemt. Som kunde bliver du rådgivet ud fra din situation og hvad der passer bedst for dig i din situation.
Læs med her for at få svar på alle dine spørgsmål.

Tømrer

Der er mange tømrer, der arbejder til dagligt med store og små arbejdsopgaver både for privat og erhvervskunder.
Håndværker er super gode at have ved sin side, når der skal monteres eller udskiftes nye døre og vinduer i boligen.
Gennem vores samarbejdspartner, finder du den korrekte tømrer til dit tømrerarbejde, der tilbydes flere forskellige løsninger alt fra renovering af facade til carporte og terrasser arbejde m.m.

Da de fleste håndværker har mange års erfaring, selv hvis ens arbejdsopgave ikke bliver nævnt på deres hjemmesider, så kan de fleste godt løse opgaven grundet deres erfaring.

Forsikring for dit arbejde

Er du kommet ud for skader, der er opstået i dit tømrer arbejde, og du muligvis ikke er forsikret, eller er håndværkeren ikke autoriseret. Gennem en advokat kan du blive forsikret og få styr på tingene så alt spiller.

Som kunde kan du miste ved fejl eller mangel i dit håndværksarbejde, for at du føler dig tryg og sikker. Når du arbejder sammen med en advokat, er advokaten med dig igennem alle trinnene og følger med dig fra start til slut af processen. Du får kompetent rådgivning, og tryghed igennem hele forløbet.
Det er vigtig at man som kunde føler at ens personlige advokat er kompetent og giver personlige rådgivning ud fra deres speciel ekspertise og hjælper dig med at få forsikring for din skade.

Vilkår for garanti

Nogle steder er forbrugeren dækket af, at de har indgået en aftale med håndværkeren, hvor der også indgås en aftale med garanti i, hvor garantien kan lyde at den dækker i 5 år efter arbejdet er færdiggjort, og der er tale om dækning op til 100.000kr. mod sjusk, fejl og mangel.

Advokat Lejeret København

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 20 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Vi står klar til at tage imod dine spørgsmål

Skulle du være i tvivl om noget eller brænde inde med spørgsmål, som du ikke lige har fået svar på, så kontakt os endelig. Vi står til din rådighed døgnet rundt på vores hotline.

Indhent et tilbud