BOLIGLÅN

LÅN, ADVOKATHJÆLP & RENOVERING

Er det første gang, du skal købe en bolig måske endda i København, så læs med her hos advokat København, så du få svar på alle dine spørgsmål, indenfor lån, advokathjælp eller renovering.

Vi er med dig hele vejen og sikre dig, at du får det du ønsker dig. 

Lån

Tænker du på at tage et lån for at købe et hus, lejlighed eller andelsbolig. Så er det er vigtigt at vide at hvad kravene er for at optage et lån for sin bolig. Typisk skal der betales 5% af købesummen. Et boliglån for mange mennesker er en stor investering, og måske endda første gang. Derfor er det vigtig man har styr på de forskellige slags lån og de forskellige detaljer. Det kunne være en god ide at snakke med en bankrådgiver, inden man går i gang, så man hurtigt kan finde ud af hvad den bedste og mest optimale løsning er for en.

Når man skal tage et lån vil man typisk blive vurderet på ens økonomi og hvad størrelsen af boligen er.

Vurdering indeholder flere forskellige faktorer såsom:
–  Typen af boligen du vil låne til
–  Din egenbetaling
–  Ens indkomst
–  Er lånet til boligen eller boligforbedringer

Advokat Lejeret København

Advokathjælp

Book en advokat, så du har professionel advokathjælp med dig igennem hele processen. Når det kommer til boligkøb, er det vigtig at man har styr på alt spiller som det skal. Typisk når man skal igennem en proces af at købe en bolig, foregår det på følgende måde at boligkontrakten gennemgås og derefter underskrivers, undervejs bliver der rådgivet for hvad det bedste er for dig og dine behov både kort og langsigtet, derefter udarbejdes og tinglyses der af skøde.
Med vores samarbejdspartner har du den rette advokathjælp. Du er sikret at din handel er godkendt og lever op til de gældende regler. Dog er det ikke et krav at hyre en advokat, men det er altid en god ide, da du forholder dig til færre emner, og din advokat er der for at hjælpe dig, når kontrakten indeholder juridiske begreber og udtryk, som kan være svært at forholde sig til eller sætte sig ind i.

Med den rette advokathjælp er du sikret til at få hjælp på diverse områder såsom:
–  Købsaftalens gennemgang
–  Konstant dialog med advokaten, banken og mægler.
–  Udarbejdelse og tinglysning af skøde
–  Gennemgang af personlige forholde og refusionsopgørelse.
–  Sikret at advokaten er med dig fra start aftalen til slut.
–  Hurtig behandling af din sag.

Renovering

Trænger din bolig til en renovering, da forskellige dele af huset, snart ligner noget som er faldefærdig. Måske trænger boligen til en ny facade eller måske et nyt tag. En renovering er med til at give boligen et nyt udseende, en ny charme og får boligen til at se frisk og ny ud. 

Der er ingen renoveringsopgave, der er for lille eller stor, om du ønsker at få totalrenoveret din lejlighed eller du blot vil have renovering af badeværelset.
Med vores samarbejdspartner, kan du sikre dig at der bliver taget hånd om din bolig, dine ønsker og behov, samt sætter vi fokus på dine ideer bliver ført ud til virkelighed. Renoveringen foregår ud fra den mest optimale måde. Det bliver kommunikeret med dig fra start til slut.

Erhvervsadvokat København

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 20 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Vi står klar til at tage imod dine spørgsmål

Skulle du være i tvivl om noget eller brænde inde med spørgsmål, som du ikke lige har fået svar på, så kontakt os endelig. Vi står til din rådighed døgnet rundt på vores hotline.

Indhent et tilbud